Defectiunile care apar la majoritatea telefoanelor sunt numeroase, insa cele mai frecvente provin din neatentia noastra si asta duce la cheltuieli neprevazute. Inlocuirea unui geam din sticla, touchscreen sau display a telefoanelor reprezinta o operatiune extrem de dificila pe care doar un specialist dintr-un Service GSM specializat o poate efectua.

In cazul in care telefonul dumneavoastra are sparta sticla ecranului si este functional, nu este necesar sa inlocuiti tot ecranul. Noi suntem solutia deoarece avem aparatura de ultima generatie pentru efectuarea acestei operatiuni de reparatie a ecranului.

In cazul reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita.

Preturile reparatiilor varaiza in functie de modelul telefonului, de defectul reclamat si de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul.

Reparatiile sunt efectuate intr-un mediu profesional de catre technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu.

Reparatiile efectuate sunt in deplina concordanta cu Noremele Europene de Protectie Electrostatica si cu Normele IPC.

Executam reparatii pentru orice model si orice brand de telefon.

Putem să zicem că aceasta este una dintre cele mai căutate reparații, deoarece multe persoane au ghinionul să scape telefonul din mână sau de pe birou, iar ecranul acestuia să se spargă. Dar nu trebuie să îți faci griji deoarece noi avem soluția pentru tine, vino la Fix it Mobile sau trimite telefonul prin curier și îți înlocuim ecranul / lcd-ul.

Reinstalam software la orice model de telefon sau tableta. Asiguram o buna functionalitate a telefonului, deoarece folosim firmware-ul original al producatorului. Recuperam datele sterse accidental din telefon (poze , date de contact, memento, etc). Transfer de date de la un telefon vechi la unul nou.